• slide

JAN ARVID JOHANSEN & THULLA – ”Dudaduett” - singel HML0904

I forbinnelse med Tromsø Internasjonale Filmfestival utgir den nordnorske sanger, vise-veteranen Jan Arvid Johansen en singel, hvor han synger duett med københavnske Thulla.                                                                                             

 

Nettopp på denne festivalen oppsto det i fjor søt musikk mellom de to, da Thulla i sin egenskap av redaktør for det danske komponistbladet ”Kompost” var på TIFF for å skrive om Tromsøs kulturliv. Der ble hun kjent med Jan Arvid og  skrev låten Dudaduett til han. En sjarmerende liten kjærlighetsvise.
Jan Arvid var på dette tidspunkt i gang med innspillingen av albumet  ”Kjær” og Thulla ble en kjær gjest, som, tross dansk, insisterte på å få synge på 
nordnorsk.

Thullas musikk utgjør et levende motstykke til Jan Arvids nordnorske viser. Hun har selv 7 solo-CD-utgivelser bak seg, primært med jazz- og elektronikainspirasjon. På en av disse fikk hun for første gang Poul Dissing til å synge sammen med henne på engelsk.
Thullas siste album ble til under en kayak-ferd på Grønland i sommer – i Erik Raudes fotspor. Hun forsøker her primært å illustrere naturen og spiritualiteten, og er under tydelig inspiration av Mari Boine, som hun også traff på fjorårets festival.

Seneste nyt

 • 05.04.2016

  Hjemmesiden er live

  Efter en stille periode har vi nu fået et nyt design og allerede klar med mange nye og spændende projekter.

  Læs mere
 • 06.01.2010

  JAN ARVID JOHANSEN & THULLA – ”Dudaduett” - singel HML0904

  Læs mere